The Story Of My Life
My Profile

Navigation : touch hover image




Credits!

Edit by: Timi
basecode: Nurul AtiQah
Re-Edited By: Najieha Amiera
Others:   



i miss him ,

MY SWEETHEART

hey peeps . Assalamu'alaikum uolls , well today aku tetiba dah ada spirit nk berbelog , tapi kali ni in private and just for me and sesapa yang terbukak baca , haha , tak kesah dah . just nak luahkan isi hati aku ja , hihihhi .

hmm , aku dah habis SPM tahun nie and skrang tgh tnggu result , ahh , so scared . aku rasa mcm taknak pergi ambik result aja , tu ja . btw , skrang ni aku selalu bergaduh dgn BIY aku . smuanya berpunca dari aku , biy , why awak sgt sabar dengan saya , saya sangat terharu , evenknow awak tak sedar kewujudan blog ni , saya tak kisah as long as saya puas dapat luahkan dekat awak sayang . dah dekat 3 tahun or 4 tahun we've been together , we've been texting from we was form 1 . lama kan ? even perangai dia dah masuk poket aku dah , tapi , bila semakin dewasa , mcm2 halangan kami tempuh , mcm2 msalah , Alhamdulillah , berkat kesabaran dia dan aku , aku rasa aku dah bersedia nak jadi penyeri hidup dia InsyaAllah , but that's long way to go , tapi takpa , asalkan ke arah niat yang baik . ;) . InsyaAllah one day .

act , aku fikir pasal nikah bukan sebab mentang2 aku dah habis exam , no no no . SPM is just a starter to my new life . aku fikir pasal nikah sebab dosa , dosa aku dengan Allah , aku da taknak abah aku tanggung semua dosa aku , kesian abah aku .

biy , saya harap sangat kita akan berjaya satu hari nanti sayang , mcm2 kita plan kan ? habis masuk plan yang gila-gila sekali, hehe , souch an awesome experience i've been having with you biy , such an awesome , thanks for everything .

and BIY , i know you're not perfect , i know you're sometime annoying gila but i  accepted you JUST THE WAY YOU ARE sayang. JUST THE WAY YOU ARE .

Assalamu'alaikum semua , XOXO .